Om Klubben

Vedtægter
Bestyrelse
Generalforsamling
Klub historie
Petanqueklubben Nordjylland er startet 2010, som et samarbejde mellem petanqueklubber i Nordjylland. Formål at deltage i mere konkurrance præget turneringer under Dansk Petanque Forbund (DPF).
Klubben fusionerede i 2018 med Karolinelund Petanqueklub, så der også tilbydes deltagelse i DGI aktiviteter.
Indmeldelse i klubben:
Der er åben for indmeldelse i klubben.For at melde sig ind, oprette sig på petanqueportalen og bede om at blive medlem af petanqueklubben Nordjylland.  Via nedenstående link. Husk at udfylde navn og adresse, samt mail adresse.
og betale 650 kr. hvis du ønsker at spille i DPF regi. 300 kr. hvis du kun ønsker at deltage i vores træningssamlinger, 150 hvis du er ungdomspiller..under 16 år og 100 kr. hvis du er passiv medlem. Det er til kontoen (reg. nr. 9226 konto 4574039113).Betalt kontingent giver ret til at deltage i træning på planlagte datoer og 5 gange træning med træner. Datoer for træningssamlinger oplyses hurtigst muligt. Hvis man bliver udtaget til at spille for klubben i 3. division spillet – vil der blive en udgift på 1,50 kr. pr. km pr. bil – denne udgift deles mellem de udtagne spillere.